U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ik kwam er achter dat het wedstrijdknippen toch niet echt mijn ding was. Op de knipwedstrijden die ik tussendoor bezocht  werd er ook aan Creative Styling Grooming gedaan, toen de tijd de enige nog in Nederland/Europa gehouden. De creaties die daar door sommige ervaren trimsters werden gemaakt vond ik zo geweldig en vond dit zo leuk dat ik mij meer en meer ben gaan verdiepen in het hele Creative Styling gebeuren. Zo besloot ik me bij de eerst volgende trimwedstrijd "de D.U.G" in te laten schrijven voor de Creative Styling Grooming op 20 Maart 2011.

De meeste voorbereidingen,in mijn geval  zo’n 4 maanden van te voren,veel gespaard haar op de hond en het al in model brengen van de items waaronder de kleuring, waren het meest al thuis in de trimsalon gedaan, de rest wordt op de wedstrijd tot uiting gebracht. Omdat je een item uitbeeld is het ook de bedoeling dat je zelf iets aantrekt wat betrekking heeft op je item en je omgeving ook zo decoreert.

Rustig ben ik aan mijn creatie te werk gegaan wat mij tot een trots succesvolle 1ste plaatsing bracht !! de Poodle Python en het item was Jungle.